Csapatunk tagjai

Fejlesztő pedagógus

Dolmány Ildikó vagyok, végzettségemet tekintve óvónő, tanító, tanár, tehetséggondozó és fejlesztő pedagógus. 4 saját gyermek nevelése mellett 8 éve dolgozom fejlesztőként. Azóta végeztem Alapozó Mozgásterapeutaként, ahol egyéni és kiscsoportos mozgást is vezethetek, valamint az INPP mozgásterápia kiscsoportos vezetésére van képesítésem. Dyscalculia terapeuta, ADHD-s kognitív viselkedésterapeuta és kamaszkori magatartászavarok viselkedésterápiája mellett tanulástechnikai trénerként is szoktam foglalkozásokat tartani.

Elvégeztem az autisták fejlesztéséhez szükséges Ö.T.V.E.N képzést. Előző munkahelyemen nagyon sok diagnosztikai felmérést végeztem, az eredmények tükrében állítottam össze a gyerekek egyéni fejlesztési tervét. Az elmúlt 8 évben 5-16 éves korú gyerekekkel foglalkoztam a legtöbbet. Évek óta foglalkozom 4-6-8. osztályos gyerekek felvételire való felkészítésével, kizárólag egyéni formában. Általános iskolai, illetve 9. osztályos gyerekek korrepetálását is tudom vállalni. Folyamatosan képzem magam, mert a mai gyorsan változó világban szükség van az új módszerek, eszközök ismeretére.

Dolmány_Ildikó

Zaka Regina

Vezető

Évekkel ezelőtt saját bőröm tapasztaltam, hogy Diósd és környékén nem megoldott a gyermekek fejlesztése, ezért pénzt és időt nem sajnálva Budapest különböző területeire kellett járnunk. Három éve úgy gondoltam, hogy sokat segíthetnék a szülőknek és a gyerekeknek, ha mindezt helyben is meg tudnám valósítani. Így megálmodtam és létrehoztam a Hangyaboy Fejlesztőházat, amely magában foglalja a fejlesztést; logopédiát; pszichológiát, mozgásterápiát, élményalapú tanulást; meseterápiát ….. 2019. szeptemberétől, a szülői igényeket figyelembe véve, elindítjuk első osztályos TANULÓCSOPORTUNKAT.

Csillik Szilvia

MCM-Megoldókulcs Gyerekeknek módszer tulajdonosa

Természetes elvárás a szülők részéről, hogy a számukra fontos gyereket jobbító szándékkal elvárásainknak megfelelően fejleszteni tudják. Magyarországon egyedülálló, új, komplexkezelési módszer, amely magába foglalja a meseterápiát, stresszoldómasszázst és a megoldásközpontú család coachingot. Segíteni tudok a gyereknek abban, hogy legyőzőn viselkedési zavarokat illetve más nehézségeket, mindezt úgy, hogy közben tiszteletben tartjuk képességeit és egyediségét, biztosítjuk róla, hogy elfogadják, szeretik őt. Nem összeférhetetlen más módszerekkel, illetve jól összehangolható, együtt alkalmazható egyéb gyógymódokkal is. Minden esetben kezelési szerződést írunk!

Jelentkezni az alábbi e-mail címen (mcmszilvi@gmail.com) keresztül lehet.

  • Telefon:+36 70/453 6441

Lajtos Renáta

Logópédus